BaÅŸak Cengiz’i samur kılıcıyla katletmiÅŸti! Can GöktuÄŸ Boz hakkında flaÅŸ karar

AtaÅŸehir’de mimar BaÅŸak Cengiz, geçtiÄŸimiz kasım ayında yolda yürürken Can GöktuÄŸ Boz tarafından samuray kılıcıyla öldürülmüştü. Can GöktuÄŸ Boz’un 3 ayrı suçtan ağırlaÅŸtırılmış müebbet ile 5 yıl hapis cezası istinaf mahkemesi tarafından onandı. Verilen kararda temyiz yolunun açık olduÄŸu belirtildi.

  • 5.269 kez görüntülendi.
BaÅŸak Cengiz’i samur kılıcıyla katletmiÅŸti! Can GöktuÄŸ Boz hakkında flaÅŸ karar

AtaÅŸehir’de geçtiÄŸimiz yıl Kasım ayında mimar BaÅŸak Cengiz’i (28) yolda yürürken, samuray kılıcıyla öldüren Can GöktuÄŸ Boz 22 Nisan tarihinde yerel mahkeme tarafından ağırlaÅŸtırılmış müebbet ile 5 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Karar sonrasında Can GöktuÄŸ Boz ve BaÅŸak Cengiz’in avukatları istinaf mahkemesine giderek, karara itiraz etti.

İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 1. Ceza Dairesi tarafından yapılan incelemede, mahkemenin kararında usul ve esasa ilişkin herhangi bir hukuka aykırılığın bulunmadığı, delil ve işlemlerde eksikliğin olmadığı belirtilerek, istinaf başvurularının esastan reddine oy birliğiyle karar verildi.

Bu kararla birlikte Can GöktuÄŸ Boz’a 3 ayrı suçtan verilen ağırlaÅŸtırılmış müebbet ile 5 yıl hapis cezası, istinaf mahkemesi tarafından onandı. Verilen kararda temyiz yolunun açık olduÄŸu belirtildi.

Yorumlar kapatılmış.