Annesini döven doktorun cezası belli oldu

Antalya’da dün meydana gelen olayda doktor olduÄŸu ve psikolojik rahatsızlıkları nedeniyle bir süredir mesleÄŸini yapamadığı ifade edilen E.Ç., zaman zaman balkon demirlerine çıkarak kendini sarkıtmış, annesini de demir çubukla dövmüştü. E.Ç., annesi Vasviye Ç.’nin hürriyetini kısıtladığı ve yaraladığı gerekçesiyle adliyeye sevk edildi. Sulh ceza hakimliÄŸine çıkarılan E.Ç.’ye 7 gün ev hapsi verildi.

  • 3.106 kez görüntülendi.
Annesini döven doktorun cezası belli oldu

Olay, dün saat 09.00 sıralarında Antalya’nın Konyaaltı ilçesi Hurma Mahallesi’nde, 5 katlı apartmanın 2’nci katında meydana geldi. E.Ç.’nin, balkonda annesi Vasviye Ç.’yi metal çubukla dövüp aÅŸağı atmaya çalıştığı ihbarı üzerine adrese polis, itfaiye ve saÄŸlık ekipleri sevk edildi. Gelen polis ekiplerine kapıyı açmayan E.Ç., annesi Vasviye Ç.’yi balkonda alıkoyarak, bazı kitapları ve eÅŸyaları aÅŸağı attı. Doktor olduÄŸu ve psikolojik rahatsızlıkları nedeniyle bir süredir mesleÄŸini yapamadığı ifade edilen E.Ç., zaman zaman balkon demirlerine çıkarak kendini sarkıttı.

BALKONDAN ATLADI

ÇaÄŸrılan özel harekat polisleri 5 saatin sonunda kapıyı çilingire açtırıp, içeri girdi. E.Ç., 2’nci kat balkonundan birinci katın pencere demirlerine bastı. Burada bir süre bekleyen E.Ç., üst kata çıkamayınca kendisini itfaiyenin ÅŸiÅŸme brandası üzerine bıraktı. Gözaltına alınan E.Ç., Fatih Polis Merkezi’ne götürüldü.

7 GÃœN EV HAPSÄ°

E.Ç., annesi Vasviye Ç.’nin hürriyetini kısıtladığı ve yaraladığı gerekçesiyle adliyeye sevk edildi. Sulh ceza hakimliÄŸine çıkarılan E.Ç.’ye 7 gün ev hapsi verildi. Vasviye Ç. ise oÄŸlundan ÅŸikayetçi olmadı.

Yorumlar kapatılmış.