Yeni doğan bebeğini öldürdü, bahçeye gömdü!

  • 1.138 kez görüntülendi.
Yeni doğan bebeğini öldürdü, bahçeye gömdü!

Karaman’da Ercan Döner, eÅŸi Kübra Döner’in (31) kendisiyle evlenmeden önce birlikte olduÄŸu kiÅŸiden hamile kalıp dünyaya getirdiÄŸi bebeÄŸini boÄŸarak öldürdükten sonra bahçeye gömdüğünü öğrendi. Döner’in suç duyurusu üzerine savcılık talimatıyla bahçede yapılan kazıda bebek kemikleri bulundu. Suçunu itiraf eden Kübra Döner ile annesi, babası ve aÄŸabeyi tutuklandı.


Olay, KaramanoÄŸlu Mehmetbey Mahallesi Kenzi Caddesi’nde meydana geldi. Ercan Döner, 2 yıllık eÅŸi Kübra Döner’in kendisiyle evlenmeden önce 2019’da baÅŸkasıyla gönül iliÅŸkisinin olduÄŸunu ve bu iliÅŸkiden dünyaya getirdiÄŸi bebeÄŸi, doÄŸumun hemen ardından öldürüp evlerinin bahçesine gömdüğünü öğrendi. Ercan Döner, aynı gün, 9 AÄŸustos’ta Karaman Cumhuriyet BaÅŸsavcılığı’na gidip eÅŸi hakkında suç duyurusunda bulundu.

BAHÇEDEN BEBEK KEMİKLERİ ÇIKTI
Karaman Cumhuriyet BaÅŸsavcılığı’nın talimatıyla Cinayet Büro AmirliÄŸi ekipleri, Kübra Döner’in ailesinin yaÅŸadığı Kenzi Caddesi’ndeki evin bahçesinde kazı baÅŸlattı. Kazıda, duvar dibine gömülmüş bebek kemiklerine ulaşıldı. Kemikler kriminal incemele için adli tıp kurumuna gönderildi. Kübra Döner ile o dönem birlikte yaÅŸadığı annesi Fatma AktuÄŸ (64), babası Recep AktuÄŸ (66) ve aÄŸabeyi Ä°smail Hakkı AktuÄŸ (41) da gözaltına alındı. SaÄŸlık kontrolünden geçirilen şüpheliler sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

‘YILLARDIR VÄ°CDAN AZABINI ÇEKÄ°YORUM’
Ercan Döner ile evliliÄŸinden 36 günlük bebeÄŸi olan ve Cinayet Büro AmirliÄŸi’nde sorgulanan Kübra Döner, vicdan azabı çektiÄŸini belirterek suçunu itiraf etti. Kübra Döner ifadesinde, “2019 yılında Ä°stanbul’da kaldığım dönemde evlilik dışı bir iliÅŸkim oldu ve hamile kaldım. Hamile kaldıktan sonra Karaman’a geldim. Hamile olduÄŸumu kimseye söyleyemedim. DoÄŸumu da hastanede deÄŸil, kendi imkanlarımla evde yaptım. Bebek doÄŸduktan sonra bu durumu kimseye açıklayamayacağım için bebeÄŸi boÄŸup bir poÅŸete koydum, daha sonra evin bahçesindeki duvarın dibine gömdüm. Yıllardır bunun vicdan azabını çekiyorum. Ailemin hamile kaldığımdan ve bebeÄŸi gömdüğümden haberleri yok. Çok piÅŸmanım” dediÄŸi öğrenildi.

AÄ°LE DE TUTUKLANDI
Fatma AktuÄŸ, Recep AktuÄŸ ve Ä°smail Hakkı AktuÄŸ’un sorgularında, Kübra’nın hamile kalıp doÄŸum yaptığını ve çocuÄŸu öldürüp gömdüğünü bilmediklerini söylediÄŸi öğrenildi. Emniyette iÅŸlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan 4 şüpheli tutuklandı. Kübra Döner, bebeÄŸiyle birlikte cezaevine gönderildi.

Yorumlar kapatılmış.