Eşi ve 3 kızını öldüren cani babanın ilk ifadesi ortaya çıktı

Şırnak’tan gece saatlerinde gelen katliam haberi Türkiye’yi dehşete düşürdü. Gece 01.30 sıralarında evde uyudukları sırada eşini ve 3 çocuğunu pompalı tüfekle başlarından vurarak öldüren Hasan Karaaslan polise teslim oldu. Korkunç olayla ilgili yeni fotoğraflar sabah saatlerinde gelirken, ortaya çıkan bir detay ise dikkat çekti. Öte yandan cani baba Karaaslan, ilk ifadesinde her şeyi anlattı.

  • 7.381 kez görüntülendi.
Eşi ve 3 kızını öldüren cani babanın ilk ifadesi ortaya çıktı

Şırnak’taki aile katliamı Türkiye’yi dehşete düşürdü. İdil ilçesi Yeni Mahalle Botaş Caddesi’nde saat 01.30 sıralarında meydana gelen korkunç olayda baba Hasan Karaaslan, evde uyudukları sırada eşi Leyla ile kızları Derya (17), Melek (16) ve Şerife Karaaslan’ı (13) pompalı tüfekle başlarından vurarak öldürdü.

EKİPLER, CANSIZ BEDENLERİYLE KARŞILAŞTI
Karaaslan, gözaltına alınırken olay yerine sevk edilen sağlık ve polis ekipleri, 4 kişinin cansız bedenleriyle karşılaştı. Kafalarına isabet eden mermilerle yaşamlarını yitirdikleri belirlenen anne ve 3 kızının cansız bedenleri otopsi için Şırnak Devlet Hastanesi’ne gönderildi.

Eşini ve 3 kızını öldüren Hasan Karaaslan’ın daha sonra annesinin hemen yandaki evinin bahçesinde uyuyan, yaşları küçük ve 1’i erkek 2 çocuğunu da öldürmek için oraya yöneldiği ortaya çıktı. Silah sesleri üzerine bahçeye gelen komşuları gören Karaaslan’ın, daha sonra bu eyleminden vazgeçtiği ardından gidip polise teslim olduğu belirtildi.

CANİ BABA HER ŞEYİ İTİRAF ETTİ

Öte yandan polise teslim olan Hasan Karaaslan’ın ilk ifadesi ortaya çıktı. Karaaslan’ın, ifadesinde, “Sesler duydum. Beni öldüreceklerini düşündüm. Ben de sıktım. Eşim diğer odaya kaçtı. Onu da diğer odada vurdum” dediği öğrenildi.

8 ÇOCUĞU VARMIŞ

8 çocuğu olan Hasan Karaaslan’ın 2 erkek çocuğunun da Karadeniz’e fındık toplamak için gittiği, 1 çocuğunun ise İstanbul’da üniversite öğrencisi olduğu öğrenildi.

Yorumlar kapatılmış.