Pelin’den acı haber geldi

Ankara’da, eski eÅŸinin tabancayla vurup bir süre başında beklediÄŸi 3 çocuk annesi Pelin Ceylan’dan acı haber geldi. Doktorların, 3 kez cerrahi müdahale yaptığı Ceylan, tedaviye olumlu yanıt vermedi ve tüm müdahalelere raÄŸmen yaÅŸamını yitirdi.

  • 1.594 kez görüntülendi.
Pelin’den acı haber geldi

Ankara’nın Çankaya ilçesinde, eski eÅŸi Mehmet EroÄŸlu’nun (55) tabancaya vurup bir süre başında beklediÄŸi 3 çocuk annesi Pelin Ceylan (47), tedavi gördüğü hastane 12 gün sonra hayatını kaybetti.

Ayrancı Mahallesi HoÅŸdere Caddesi’nde 12 Aralık’ta, markette karşılaÅŸan Mehmet EroÄŸlu ile geçen yıl boÅŸandığı Pelin Ceylan arasında çıkan tartışma, büyüdü. Mehmet EroÄŸlu, yanında bulunan tabancayla sokakta Ceylan’ı vurdu. Mehmet EroÄŸlu, yere yığılın Ceylan’a bir kez daha ateÅŸ etti. Bir süre elindeki tabancayla eski eÅŸinin başında bekleyen ve kimseyi yaklaÅŸtırmayan Mehmet EroÄŸlu, daha sonra kaçmaya çalışırken polis tarafından yakalandı.

TUTUKLANDI

Taksiyle Çankaya ilçesindeki özel hastaneye götürülen Pelin Ceylan, hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınırken, eski eşi Mehmet Eroğlu ise işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

ACI HABER

3 kez cerrahi müdahale geçiren Ceylan, uygulanan tedavilere olumlu yanıt vermedi. 2 gün önce de beyninde ödem oluÅŸtu. Hastanede 12 gündür yaÅŸam savaşı veren Pelin Ceylan, bugün akÅŸam saatlerinde hayatını kaybetti. Ceylan’ın cenazesi, yarın Karşıyaka Mezarlığı’nda topraÄŸa verilecek.

Bunlar İlgini Çekebilir

Yorumlar kapatılmış.