Sapık Sinan Sardoğan tutuklandı!

ATV ekranlarında reyting rekorları kıran Müge Anlı ile Tatlı Sert programındaki Sinan Sardoğan olayı gündemi sarstı. “Sapık Sinan Sardoğan” etiketiyle sosyal medyada tepkilerin odağında olan isimle ilgili flaş gelişmeler gündeme bomba gibi düştü. Avcılar’da 2018 yılında meydana gelen olayda A.A. isimli çocuk cinsel istismara uğramıştı. Olaya ilişkin şüphelinin aranmasına devam edilirken, eşkal bilgileri ile birebir uyuşması ve yaptırılan teşhis sonucunda aynı şahıs olduğunun anlaşılması üzerine Sinan Sardoğan gözaltına alınmıştı. Arife Gökçe olayının baş şüphelisi konumunda bulunan ve Küçükçekmece Adliyesi’ne sevk edilen Sinan Sardoğan tutuklandı. İşte detaylar…

  • 18.897 kez görüntülendi.
Sapık Sinan Sardoğan tutuklandı!

Müge Anlı ile Tatlı Sert’te Sinan Sardoğan ile ilgili son dakika gelişmesi ülkenin gündemine yerleşti. Tokat’ın Almus ilçesi, Ataköy beldesinde 17 Aralık’ta, 12 torun 5 çocuk sahibi Arife Gökçe, aniden kaybolmuş ve 17 gündür kendisinden haber alınamıyordu. Müge Anlı’ya konu olan Sinan olayında son dakika gelişmesi yaşandı. Bilindiği gibi Sinan Sardoğan’a, Müge Anlı’nın ‘Bacaklarıma bakma’ şeklinde tepkisi gündem olmuştu. Hakkında 23 adli işlem olan baş şüpheli Sinan Sardoğan, “çocuğun cinsel istismarı” suçundan gözaltına alınan Sinan Sardoğan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İşte sapık Sinan olayının perde arkası ve son gelişmeleri…

Köydekilerin anlattıklarından yola çıkılarak, kaybın baş şüphelisi Sinan Sarıdoğan, tüm Türkiye’yi dehşete düşürdü.

Arife Gökçe’nin kaybında parmağı olup olmadığı merak edilen Sinan Sardoğan, canlı yayında çelişkili açıklamalarıyla dikkat çekti. Daha önce farklı kişilere cinsel içerikli mesajlar gönderdiği ortaya çıkan Sinan Sardoğan, Arife Gökçe’nin nerede olduğunu bilmediğini iddia etti.

Zaman zaman gergin anların yaşandığı programda, Sinan Sardoğan’ın hangi bilgileri sakladığı merak konusu oldu. Arife Gökçe’nin kaybından sorumlu tutulan Sinan Sardoğan, talihsiz kadının kaybıyla bir ilgisi olmadığını öne sürdü.

Daha önce Arife Gökçe’ye attığı mesajlar ortaya çıkan Sinan Sardoğan, “O mesajları attım ama Arife Gökçe’nin nerede olduğunu bilmiyorum” dedi. Kendisinden yaşça büyük olan kadınlara attığı mesajları savunan Sinan Sardoğan, “Bana küfürlü konuşuyorlardı, ben de onlara mesaj atıyordum” iddiasında bulundu.

“SİNAN’A ARABAMLA ÇARPTIM”

Hamide Gökçe’nin oğlu ise yaşananları şöyle anlattı:

“Ablam beni aradı. ‘Sinan diye biri var annemi-kardeşimizi rahatsız ediyor’ dedi. Mesajlara baktım küfürler etmiş. Ben bunu yolda görünce arabamla çarptım. Ama yakalayamadım. Yetişseydim bugün teyzem aramızda olacaktı.

Sinan çalı topladığını söylüyor ama teyzemin kaybolduğu gün elinde balta bile yoktu. Arama çalışmalarında da hedef şaşırtıyor.”

“KIZINI BANA VERMEYİNCE KAFAYI TAKTIM”

Sinan ise Hamide’den önce kızına musallat olduğunu itiraf etti. Sinan, “Ben Arife’nin yerini bilmiyorum. Aslında ben önce Hamide’nin kızını istedim. Ama Hamide kızını bana vermedi.

MUAVİN: SİNAN 17 YAŞINDAKİ KIZI TACİZ ETTİ

Öte yandan yayına telefonla bağlanan bir otobüs muavini “Bu şahsı ben geçen seneden tanıyorum. Bu şahıs Tokat terminalinde 17 yaşındaki bir kızı taciz etti dayak yedi. Tesadüfen gördüm. Baktım bizim tacizci. Adım gibi eminim o kişi Sinan’dı” dedi. Muavin ayrıca olayın gerçekleştiği noktayı da tarif etti..

Avukat Rahmi Özkan ise “Ümit ediyorum ki sayın savcımız bugünkü konuşmaları izledikten sonra yarına kadar beklediğimiz talepte bulunacak.

GÖZALTINA ALINDI

Müge Anlı ile Tatlı Sert’te araştırılan Arife Gökçe olayının baş şüphelisi Sinan Sardoğan gözaltına alındı.

Son olarak bir sosyal paylaşım sitesinde Sinan Sardoğan’ın gözaltına alındığı görüntüler yayınlandı.

SORULARI YANITSIZ BIRAKTI

Polis ekipleri, hakkında 23 adli işlem kaydı bulunan Sinan Sardoğan’ın kaldığı otel odasına gelerek, gözaltı kararını tebliğ ederek üst araması yaptı.

Çocuğa cinsel istismar iddiasıyla gözaltına alınan Sardoğan, ters kelepçeli yapılarak emniyete götürüldü. O anları anbean kayda alınan Sardoğan, muhabirlerin “Arife Gökçe’ye ne oldu?” sorusuna “Bilmiyorum” cevabını verirken gözaltına alındığı için de korktuğunu söyledi.

TUTUKLANDI

Arife Gökçe isimli kadının kayıp olarak aranması ile ilgili Sinan Sardoğan “çocuğun cinsel istismarı” suçundan tutuklandı.

Yorumlar kapatılmış.