Küçük çocuk ne olduğunu anlayamadan acılar içinde kaldı!

Isparta’daki ilkokulda feci bir olay meydana geldi. Ana sınıfında turÅŸu hazırlama etkinliÄŸi yapılırken 6 yaşındaki M.A.S.’nin üzerine sıcak su dolu sürahinin sapının kopması sonucu kaynar su döküldü. Küçük çocuk sıcak su dökülmesi sonucu yanarken hızla hastanede tedavi altına alındı. ÇocuÄŸun vücudunda 2’nci derece yanıklar oluÅŸtuÄŸu belirtildi.

  • 1.194 kez görüntülendi.
Küçük çocuk ne olduğunu anlayamadan acılar içinde kaldı!

Feci olay, dün Kamile Gürkan Ä°lkokulu’ndaki ana sınıfında meydana geldi. Öğrencilere günlük yaÅŸam becerileri kazandırmak için yapılan turÅŸu hazırlama etkinliÄŸinde, iddiaya göre, öğretmenin elindeki sıcak su dolu sürahinin sapı koptu. Bu sırada sıcak su, M.A.S’nin üzerine döküldü. M.A.S., çaÄŸrılan ambulansla önce Isparta Åžehir Hastanesi’ne, ardından Süleyman Demirel Ãœniversitesi AraÅŸtırma ve Uygulama Hastanesi’ne götürüldü. Tedavi altına alınan çocuÄŸun vücudunda 2’nci derece yanıklar oluÅŸtuÄŸu belirlendi.

“HASTANEYE GELDÄ°M, FENALAÅžTIM”

EÅŸinin kendisine haber verdiÄŸini belirten baba, “Hastaneye geldim, fenalaÅŸtım. Okulda turÅŸu yapacaklarmış. Sıcak su bulunan sürahinin sapı kopmuÅŸ, çocuÄŸun üzerine devrilmiÅŸ. Çocuk da o an masadaymış. Okula gidemedik, öğrenemedik” dedi.

“10 GÃœN KADAR TEDAVÄ°MÄ°Z DEVAM EDECEK”

ÇocuÄŸun tedavisini yapan Çocuk Cerrahisi Ana Bilim Dalı’ndan Dr. Yeliz Kart, hastanın genel durumunun iyi olduÄŸunu belirtti. ÇocuÄŸun gövdesi ile kol ve bacaklarında 2’nci derece yanık olduÄŸunu ifade eden Dr. Kart, “Hastamıza ÅŸu an sıvı tedavisi uyguluyor ve aÄŸrı kesiciler veriyoruz. Geri kalan pansumanlarını ameliyathanede yapacağız. 10 gün kadar tedavimiz devam edecek” diye konuÅŸtu.

Yorumlar kapatılmış.