“Çok Bunaldım” Diyerek Eşine Seslenen ve Bir İstekte Bulunan Müge Anlı İzleyenleri Kahkahaya Boğdu!

Gündüz kuşağının çok sevilen ve takip edilen ismi Müge Anlı, ATV ekranlarında sunduğu Tatlı Sert programında bir kaybı daha buldu. 18 yaşındaki Hümeyra’nın ailesi, kızlarının kayıp olduğunu söyleyerek Müge Anlı’ya başvurdu. Genç kız ailesinden fiziksel ve psikolojik şiddet gördüğünü iddia etti. Stüdyoya getirilen genç kız ailesiyle yüzleşirken Müge Anlı’nın eşine seslenip isteklerde bulunduğu anlar herkesi güldürdü.

  • 5.099 kez görüntülendi.
“Çok Bunaldım” Diyerek Eşine Seslenen ve Bir İstekte Bulunan Müge Anlı İzleyenleri Kahkahaya Boğdu!

Odasının kapısını kilitleyip balkondan kaçan Hümeyra’nın annesi, kızının başına bir şey gelmesinden korktuğu için Müge Anlı’ya başvurdu.

Odasının kapısını kilitleyip balkondan kaçan Hümeyra'nın annesi, kızının başına bir şey gelmesinden korktuğu için Müge Anlı'ya başvurdu.

Annesi kızı hakkında “Şıpsevdi, başına bir şey gelmesinden korkuyorum” demişti. Her yerde aranan genç kız, bulundu ve stüdyoya getirildi. Tam bir Müge Anlı hayranı olan Hümeyra, stüdyoya geldiğinde ise komik anlar yaşandı. Ailesiyle bir araya gelen fakat yine de onları affetmeyeceğini dile getiren Hümeyra, şiddet gördüğünü ve baskılandığını belirtti.

Ailesiyle olan en büyük sorunu ise eğitim olan Hümeyra, babasının istediği bölümü okumasına engel olduğunu söyledi. Müge Anlı’nın eğitimle ilgili düşüncelerini biliyorsunuz. Anlı, Hümeyra’nın eğitimine destek vermeleri için aileyi teşvik etmeye çalıştı.

Ailesiyle olan en büyük sorunu ise eğitim olan Hümeyra, babasının istediği bölümü okumasına engel olduğunu söyledi. Müge Anlı'nın eğitimle ilgili düşüncelerini biliyorsunuz. Anlı, Hümeyra'nın eğitimine destek vermeleri için aileyi teşvik etmeye çalıştı.

Eşi İsrafil ile arası limoni olan anne Zehra da lise 1. sınıftan terk olduğunu, eğitimini tamamlamak istediğini söyleyince Müge Anlı çok sevindi ve ailenin yaşadığı Derince ilçesinin Milli Eğitim Müdürü’ne seslendi.

Eşi İsrafil ile arası limoni olan anne Zehra da lise 1. sınıftan terk olduğunu, eğitimini tamamlamak istediğini söyleyince Müge Anlı çok sevindi ve ailenin yaşadığı Derince ilçesinin Milli Eğitim Müdürü'ne seslendi.

Baba İsrafil, kardeş Beyza ve Hümeyra aynı anda üniversite sınavına hazırlanıyormuş. Anne de eğitimini tamamlayıp üniversite sınavına girmeyi hayal ediyormuş.

Tam bu esnada Zehra “Derince çok küçük bir yer, eşime de söyledim çok bunaldım. Küçücük bir ilçe sonuçta başka bir ile taşınmak istediğimi söyledim” deyince ortalık karıştı.

Tam bu esnada Zehra "Derince çok küçük bir yer, eşime de söyledim çok bunaldım. Küçücük bir ilçe sonuçta başka bir ile taşınmak istediğimi söyledim" deyince ortalık karıştı.

Müge Anlı ise “Ooo Zehra sen de yani. O zaman ben de buradan eşime sesleniyorum. Çok bunaldım, beni Miami’ye götürsün” diyerek eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu’na seslendi. O anlar ise stüdyodakilere eğlenceli anlar yaşattı.

Müge Anlı ise "Ooo Zehra sen de yani. O zaman ben de buradan eşime sesleniyorum. Çok bunaldım, beni Miami'ye götürsün" diyerek eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu'na seslendi. O anlar ise stüdyodakilere eğlenceli anlar yaşattı.

Valla ne diyelim, Şinasi eniştemiz sarı papatyamızı üzmesin, ne istiyorsa yapsın! 😂

Valla ne diyelim, Şinasi eniştemiz sarı papatyamızı üzmesin, ne istiyorsa yapsın! 😂

Bu içerikler de dikkatinizi çekebilir 👇

Yorumlar kapatılmış.