Kadıköy’de yakalanan hırsızın suç dosyası hayrete düşürdü

  • 726 kez görüntülendi.
Kadıköy’de yakalanan hırsızın suç dosyası hayrete düşürdü

Ä°stanbul’da 4 ilçede girdikleri evlerden para ve ziynet eÅŸyası çalan 2 kadın yakalandı. Olay anı güvenlik kameralarına yansırken, şüphelilerden birinin suç dosyası dikkat çekti. Åžahıslar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

AsayiÅŸ Åžube Müdürlüğü Hırsızlık Büro AmirliÄŸine baÄŸlı ekipler, Bahçelievler Åžirinevler Mahallesi’nde bir evden 4 bin TL nakit ve 10 bin TL deÄŸerinde ziynet eÅŸyası, Küçükçekmece Halkalı Mahallesi’ndeki bir evden 50 bin TL deÄŸerinde ziynet eÅŸyası ve ÅžiÅŸli’de TeÅŸvikiye Mahallesi’nde bulunan bir evden 2 bin TL ile bin 200 avro çalınması ihbarları üzerine harekete geçti.

Olayların meydana geldiÄŸi ilçelerde bulunan güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekipler, şüphelilerin kimliÄŸini tespit etti. Polis, kimlikleri belirlenen ÅŸahısları yakalamak için çalışma baÅŸlattı. Hırsızlık Büro AmirliÄŸine baÄŸlı ekiplerin çalışmaları sürerken, 13 Ekim’de Kadıköy Caddebostan’da Y.D. isimli bir ÅŸahsa ait evden 2 bin TL deÄŸerinde ziynet eÅŸyası çalındığı ihbarı geldi. Ä°hbar üzerine olay yerine giden polis, bölgede yaptığı çalışma sonucunda ÅŸahısları kıskıvrak yakaladı.

YAŞINDAN ÇOK SUÇ KAYDI ÇIKTI

Gözaltına alınarak emniyete götürülen ÅŸahıslardan Deniz Ç.’nin (25) 49 adet suç kaydı bulunması dikkat çekti. Bir diÄŸer şüpheli Kiraz Ç.’nin (42) ise 29 adet suç kaydı olduÄŸu öğrenildi. Emniyetteki iÅŸlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan, güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, şüphelilerin bir binaya girdikleri, hırsızlık yaptıktan sonra binadan ayrıldıkları görüldü.

Yorumlar kapatılmış.