Annesinin kafasını keserek balkondan aşağı atan Ali Sayan’ın yıllar önce yaptığı paylaşımlar ortaya çıktı!

Türkiye, Bağcılar’daki vahşeti konuşuyor! Öz annesini öldürdükten sonra kafasını kesen ve balkondan aşağı atan Ali Sayan’ın uyuşturucu bağımlısı olduğu, ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde tedavi gördüğü ifade edilmişti. Ali Sayan’ın Facebook hesabından annesiyle ilgili paylaştığı gönderi ortaya çıktı. Korkunç olayla ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Son olarak adliyeye sevk edilen Sayan’ın tutuklandığı öğrenildi.

  • 11.120 kez görüntülendi.
Annesinin kafasını keserek balkondan aşağı atan Ali Sayan’ın yıllar önce yaptığı paylaşımlar ortaya çıktı!

İstanbul Bağcılar’da annesini vahşice öldüren ve kafasını balkondan atan Ali Sayan, Türkiye’yi dehşete düşürdü. Annesinin kafasını keserek balkondan aşağı atan Ali Sayan daha sonra evi ateşe verdi. Kan donduran görüntüler sosyal medyada hızla yayılırken, korkunç cinayetle ilgili yeni detaylar ortaya çıkarken, Ali Sayan’ın Facebook hesabından annesiyle ilgili yaptığı paylaşım dikkat çekti. Sayan’ın 2017 yılından başın keserek öldürdüğü annesiyle kullandığı ifadeler gündem yarattı. İşte Bağcılar’daki korkunç cinayetle ilgili tüm detaylar…

ANNESİNİN KAFASINI KESİP SOKAĞA ATTI

Korkunç olay, saat 16.30 sıralarında Bağcılar, Fevzi Çakmak Mahallesi 2005. Sokak’ta yaşandı. Uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen Ali Sayan’nin annesini vahşice öldürdükten sonra kafasını kesip balkondan sokağa atması kan dondurdu. Olayın görüntüleri ise dehşeti gözler önüne serdi.

GÖRÜNTÜLERİ ÇEKEN VE PAYLAŞAN 3 KİŞİ GÖZALTINDA

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri ise Bağcılar’da yaşanan anne cinayeti ile ilgili görüntü çekerek sosyal medyada paylaşım yapanlar hakkında işlem başlattı. Vahşet anlarını cep telefonu ile çeken ve bu görüntüleri sosyal medya ve yazılı basınla paylaşan S.A. (19), N.A.(37), G.K.(47) isimli şahıslar, görüntülerin ilk çekildiği adreste tespit edilip gözaltına alındı. “Soruşturmanın Gizliliğinin Alenen İhlal Edilmesi” suçundan yakalanan 3 kişinin emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edileceği öğrenildi.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ, TUTUKLANDI

Gözaltına alındıktan sonra ifadesi alınmak üzere emniyete götürülen Ali Sayan, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Sayan, daha sonra tutuklandı.

YILLAR ÖNCE ANNESİYLE İLGİLİ YAPTIĞI BİR PAYLAŞIM ORTAYA ÇIKTI

Gözaltına alınan Ali Sayan’nı sosyal medya hesabından yıllar önce annesiyle dikkat çeken bir paylaşım yaptığı ortaya çıktı. A.S.’nin sosyal medya hesabından, “Bu dünyada bir kadını çok sevdim onu da mutlu etmek için ‘anne’ demek yetiyor” paylaşımı yaptığı görüldü.

Yorumlar kapatılmış.