Son dakika! Korkunç detay ortaya çıktı! Vahşice katletti! 25 dakika boyunca…

  • 6.537 kez görüntülendi.
Son dakika! Korkunç detay ortaya çıktı! Vahşice katletti! 25 dakika boyunca…

Menteşe ilçesinin Kötekli Mahallesi’nde Ramazan Bayramı’nın ilk günü meydana gelen olayda, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Bölümü’nden geçen yıl mezun olan Zeynep Şenpınar’ı (25) dövdükten sonra öldüren boksör Selim Ahmet Kemaloğlu (26) hakkında savcılık tarafından hazırlanan iddianamede yer alan ve insanı ürperten korkunç detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.

Muğla 1. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edilen iddianameye göre, tutuklu sanık hakkında “beden veya ruh bakımından kendisini savunamayacak durumda bulunan kişiyi canavarca hisle ve eziyet çektirerek öldürmek” suçundan ağırlaştırılmış müebbet istemiyle dava açılmıştı. Muğla Kapalı Cezaevi’nde tutuklu bulunan sanık Kemaloğlu, 8 Ekim’de hakim karşısına çıkacak.

112 GÖREVLİLERİNİN İFADELERİ DEHŞETE DÜŞÜRDÜ…
Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan İddianamede yer alan bilgilere zanlı ilk olarak saat 6.59’da 112’yi arayarak, “Ölü var” şeklinde 3 görüşme yaptı. İlk ihbardan 4 dakika sonra saat olay yerine gelen 112 ekibi ve polislere olayda kullandığı bıçakla saldıran Selim Ahmet Kemaloğlu’nun ekipler geldiğinde hala hayatta olan Zeynep Şenpınar’a 25 dakika boyunca ekiplerin müdahalesine izin vermediği ortaya çıktı
Cinayetle ilgili ifade veren 7 polis ve 112 görevlisi komuta merkezine ilk ihbar ulaştığında, zanlı ile telefonda konuşurken hala hayatta olan Şenpınar’ın inleme sesini duyduklarını ifade ettiler.

112 GÖREVLİSİNE BIÇAKLA SALDIRMIŞ…

Zanlının odaya ilk giren İfade veren 112 görevlilerinden S.A’ya bıçakla saldırdığı ve bunun üzerine 112 görevlisinin yerde yatan Zeynep’e ilk müdahaleyi yapamadan dışarı çıkmak zorunda kaldığına da iddianamede yer verildi.

İlk müdahalenin olay yerine gelen polislerden birinin ayağını kapıya koyarak, kapının kapanmasını engellemesinden sonra yapıldığına yer verilen iddianame de “Sanık 112 ekibine ve polisin müdahalesine izin vermemiştir. Sanık, nitelikli kasten öldürme suçunun yanında kamu görevlilerine görevlerini yaptırmamaktan da yargılanmalıdır” ifadesine de yer verildi. Tutuklu sanık Kemaloğlu’nun son olarak 28 Ağustos 2019’da ‘cinsel saldırı ve kasten yaralama’ suçundan gözaltına alındığı ve savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakıldığı açıklanmıştı.

Yorumlar kapatılmış.