Annesi ile arkadaşını evde bastı, dehşet saçtı

Erzurum’da kan donduran bir cinayet olayı yaÅŸandı. Gece evine gelen Ferit Y. (24), evde annesi Handan A.’nın (41) erkek arkadaşı Orhan TaÅŸyürek (34) ile karşılaÅŸtı. Ä°kili arasında çıkan tartışma sonrası Ferit Y., Orhan TaÅŸyürek’i bıçaklayarak öldürdü. Anne Handan A. ise kendisini banyoya kilitleyerek hafif yaralı halde canını kurtardı. Ferit Y., kaçmaya çalışırken yakalandı, Handan A.’yı ise polisler kurtardı. Ferit Y.’nin bir sosyal medya uygulamasında 165 bin takipçisi olduÄŸu öğrenildi.

  • 15.283 kez görüntülendi.
Annesi ile arkadaşını evde bastı, dehşet saçtı

Kan donduran olay dün saat 23.00 sıralarında Palandöken ilçesi TOKÄ° Konutları’nda meydana geldi. Bir süre önce eÅŸinden ayrılan Handan A. 10’uncu kattaki evinde erkek arkadaşı Orhan TaÅŸyürek ile otururken oÄŸlu Ferit Y. geldi. Anahtarıyla kapıyı açıp içeri giren Ferit Y., TaÅŸyürek ile karşılaşınca tartışma çıktı.

KENDÄ°NÄ° BANYOYA KÄ°LÄ°TLEDÄ°

Ferit Y., eline geçirdiği bıçakla Orhan Taşyürek’e saldırdı. Bıçak darbelerine maruz kalan Taşyürek yangın merdiveninden kaçmaya çalışırken, Handan A. araya girmeye çalıştı. Ancak bu sırada Handan A. de hafif yaralandı. Handan A., kendini evin banyosuna kilitledi. Ferit Y., altıncı kata geldiğinde yere düşen Orhan Taşyürek’i takip edip burada da bıçakladı.

KomÅŸuların ihbarı üzerine adrese polis ve saÄŸlık ekipleri yönlendirildi. Olay yerine ilk ulaÅŸan bölgedeki devriye ekibi, kaçmaya çalışan Ferit Y.’yi suç aleti bıçakla yakaladı. Ekipler daha sonra eve girip, Handan A.’yı kendini kilitlediÄŸi banyodan çıkardı.

SOSYAL MEDYA FENOMENİ ÇIKTI

SaÄŸlık ekiplerinin yaptığı kontrolde vücuduna çok sayıda bıçak darbesi alan TaÅŸyürek’in hayatını kaybettiÄŸi saptandı. Orhan TaÅŸyürek’in cenazesi, yapılan incelemenin ardından otopsi için adli tıp kurumuna kaldırıldı. Hafif yaralanan Handan A. ise hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildi.

Emniyette sorgusu süren cinayet şüphelisi Ferit Y.’nin bir sosyal medya uygulamasında 165 bin takipçisi olduÄŸu belirtildi.

Bunlar İlgini Çekebilir

Yorumlar kapatılmış.